Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ангел Филипов поздрави европейския медалист по Ушу

STZAGORA.NET

Кандидатът за депутат в Европейския парламент от листата на ГЕРБ Ангел Филипов подари спортен екип на Ива Богатинова, която се върна от Румъния със сребърен медал от Европейското първенство по Ушу. 15-годишната старозагорка извоюва преди дни отличието в една от най-тежките дисциплини при бойните спортове – Сан да.

„За мен е изключително удоволствие да поздравя един толкова отдаден спортист като Ива – приветства вицешампионката Ангел Филипов. – Тя е доказателство, че с постоянство и упорит труд може да се постигне всичко. Спортът калява и учи. Свидетели сме колко много прави Община Стара Загора в тази насока – изграждането на десетки спортни и детски съоръжения, мултифункционалната зала „Иван Вазов“, лекоатлетическата писта на стадион „Берое“ – и продължава да се работи. Предстои Европейската комисия за първи път да отпусне средства за развитието на масовия спорт. За европарите ще могат да кандидатстват както спортни клубове, така и различни сдружения“ – допълни кандидатът за евродепутат.

Стара Загора ще бъде домакин на Европейското първенство по Ушу през 2015 година“, подчерта поредния успех за спортния дух в града Маноил Манев, общински съветник от ГЕРБ и председател на Българската Сан да лига.

„Благодарен съм на кмета Живко Тодоров, който съдейства за акредитацията за домакинство на Стара Загора“ – каза още Манев. Той разкри и през какви трудности е преминала сребърната медалистка Ива по време на състезанието в Букурещ и колко важен е успехът й за града и България.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн