Кандидатът за евродепутат Пламен Русев: Всеки, който не отиде да гласува на 25 май, пуска глас в урната на Делян Пеевски

STZAGORA.NET

“Всеки, който не отиде да гласува на 25 май, пуска глас в урната на Делян Пеевски”. Това каза в Казанлък кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Пламен Русев, който заедно с Ангел Филипов и народният представител Аксения Тилева представиха в Дома на културата евролистата на партията. Русев подчерта още, че тези избори са важни за държавата и не трябва да се подценяват, защото е дошло времето, когато можем да въздействаме България да се завърне към европейския си път, който от година насам е изгубила, поради некадърното управление на сегашната тройна коалиция.

„Казанлък е туристическа дестинация от световен мащаб и никой не бива да се отнася лекомислено към този регион. Затова всеки трябва да излезе на 25 май и да гласува – за европейското ни развитие, за бъдещето ни“, призова и кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ангел Филипов.

На финала на събитието, което събра стотици казанлъчани, цялата публика стана на крака и си пожела 8-ма поредна изборна победа, защото само ГЕРБ гарантира успешно и ефективно европейско финансиране, нужно за подобряване на градската среда и популяризиране на културно-историческите богатства, които притежава Розовата долина.

В залата на Дома на културата присъства цялото общинско ръководство на партията в Казанлък, членове и симпатизанти на ГЕРБ. След официалната част присъстващите се насладиха на музикалните таланти Надя от „Гласът на България“, Нелина от „Х-Фактор“ и Рафи.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн