Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов откриха футболен турнир в Стара Загора

STZAGORA.NET


Кандидатите за депутати в Европейския парламент от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов дадоха официален старт на традиционния футболен турнир за Купата на ГЕРБ в Стара Загора.

„Изключително приятно е да видя толкова много млади хора, които обичат спорта – каза Ева Паунова. – Стара Загора безспорно се развива и е пример за европейски град. Не мога да не ви поздравя за всички модерни спортни съоръжения, които видях – мултифункционалната спортна зала „Иван Вазов“, лекоатлетическата писта, площадките за спорт на открито, това са само част от нещата, които се направиха по времето на управлението на ГЕРБ и промениха облика на града“ – добави още кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ.

Футболният празник ще се вихри 3 дни на тренировъчното игрище над стадион „Берое“. В битката за Купата на ПП ГЕРБ влизат около 50 отбора от цялата област. И тази година организаторите от МГЕРБ са се погрижили да има спортни емоции и добро настроение както за участниците, така и за публиката.

След първия съдийски сигнал и старта на футболните срещи в Стара Загора Ева Паунова и Ангел Филипов отпътуваха за Казанлък. До стадион „Севтополис“ те присъстваха и на първата копка на комбинирано спортно игрище за баскетбол и волейбол. За реализацията на площадката ПП ГЕРБ дари 12 хиляди лева.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн