Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова: При следващия управленски мандат на ГЕРБ тунелът под Шипка ще бъде реализиран

STZAGORA.NET
Ева Паунова и Ангел Филипов направиха първа копка на ново спортно игрище в Казанлък, построено със средства от ГЕРБ


“Докато сегашното правителство на БСП, ДПС и Атака наказва община Казанлък, с финансови корекции по европроекти, в размер на милиони, ГЕРБ продължава да строи и да инвестира в града и региона”. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова, която направи първа копка на ново спортно съоръжение на открито в града на розите. Тя, заедно с народния представител Аксения Тилева и кандидата за евродепутат Ангел Филипов дадоха старт на строежа на комбинирано спортно игрище за баскетбол и волейбол в града. Идеята за него е на МГЕРБ – Казанлък, като средствата в размер на 12 000 лв. са дарение от ПП ГЕРБ. В близост до новото игрище е разположена и стрийт площадка изградена също от партията.

В Област Стара Загора с пари отпуснати от правителството на Бойко Борисов и с дарения от ГЕРБ, са построени над 50 стрийт и фитнес площадки на открито. В областния град бе изградена и нова спортна зала, подходяща за национални и международни състезания, бяха реновирани изцяло лекоатлетическата писта и осветлението на стадион „Берое”.

„За мен България е люлката на европейската цивилизация. В Стара Загора са най-старите неолитни жилища, в казанлъшко е долината на тракийските царе. При последното ни посещение в Казанлък с евродепутата от ГЕРБ Илиана Иванова, водехме делегация от Китай. Ще ви цитирам техните думи – Ако не бяхме видели Казанлък все едно не сме видели България. Време е да поканим тук максимално много евродепутати, които да видят нашето културно-историческо наследство и възможностите за неговото развитие”, посочи Ева Паунова. Според нея регионът има силен туристически потенциал и е истински провал за управляващите, че спряха проекта за тунел под Шипка. „Аз ви гарантирам, че при следващия мандат на ГЕРБ тунелът ще бъде реализиран. Нашият водач на листата Томислав Дончев води доказано силен и можещ отбор”, категорична бе Ева Паунова.
#

spodelime

1 коментар on “Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова: При следващия управленски мандат на ГЕРБ тунелът под Шипка ще бъде реализиран”

  • Margarita Dimitrova wrote on 3 май, 2014, 9:40

    Харесват ми всички тези инициативи. Не одобрявам приемане на чуждици в родния език. Стрийт е улица от английски. В този и повече извадки от статията се казва “стрийт площадка”.
    По лесно е да напишете улични площадки – лесно и разбрано. Защо вкарваме повече чуждици в българския език?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн