Двама старозагорци са в евролистата на ПП ГЕРБ – Ангел Филипов и Пламен Русев

STZAGORA.NET
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов представи днес листата на партията за изборите за Европейски парламент. В нея са включени двама старозагорци – Ангел Филипов на 10-то място и Пламен Русев на 13-то.

Имената в Евролистата на ГЕРБ са следните:

1. Томислав Дончев
2. Д-р Андрей Ковачев
3. Мария Габриел
4. Владимир Уручев
5. Ева Паунова
6. Емил Радев
7. Андрей Новаков
8. Асим Адемов
9. Стефан Ширев
10. Ангел Филипов
11. Августина Цветкова
12. Георги Георгиев
13. Пламен Русев
14. Анести Тинчев
15. Селиме Кърджалиева
16. Мария Гиева
17. Пламен Борисов

Ангел Филипов е роден през 1980 г. в Стара Загора. Магистър е по „Счетоводство и контрол” от Техническия университет във Варна. От септември 2005 г. до 2009 г. учи специалност „Френски език и култура” в университета „Пол Валери” в гр. Монпелие, Франция.

От 2010 г. до момента е ревизор и финансов контрольор към Отдел „Вътрешен Финансов Контрол” в Мини „Марица-изток” ЕАД.

През 2011 г. е стажант-асистент в Европейския парламент в Брюксел, в офиса на евродепутата от ГЕРБ Илиана Иванова.

От 2010 до 2012 г. е член на ръководството на Младежки ГЕРБ – Стара Загора. Към момента е председател на клуб „Център” към ПП ГЕРБ в Стара Загора.

*
Пламен Русев е роден през 1964 г. в Стара Загора. През 1990 г. завършва магистратура в Техническия университет в София със специалност „Изчислителна техника”, a през 2001 г. – магистърска степен по „Счетоводство и контрол” в УНСС София. Доктор на науките е от ЮЗУ „Неофит Рилски”, Благоевград.

От 1993 до момента е Управител на „Фокстон” ЕООД – Стара Загора, компания, занимаваща се с хотелиерство, строителство и реставрация на сгради.
Депутат е от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн