От утре спират движението по локалната лента на бул.“П. Евтимий“ в Стара Загора, на мястото на тролейбусите ще се движат автобуси

STZAGORA.NET
От утре (16 април, вторник), с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности в кв. „Кольо Ганчев”, ще бъде спряно движението по локалната лента за движение на тролейбусите на бул. „Св. Патриарх Евтимий“.

За времето от 16.04.2014 г. до 17.04.2014 г., както и от 22.04.2014 г. до 25.04.2014 г., ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства и тролейбуси, извършващи транспорт за собствена сметка в кв. „Кольо Ганчев”, по локалната лента за движение на бул. „Св. патриарх Евтимий”, в участъка от ул. „Радост” до ул. „Димитър Маджаров” (пътя за Екирисажа) в Стара Загора.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по активната западна лента за движение на бул. „Св. Патриарх Евтимий”, в участъка от ул. „Радост” до ул. „Димитър Маджаров” (пътя за Екирисажа) в посока от север на юг.

За времето от 16.04. до 17.04.2014 г. и от 22.04. до 25.04.2014 г. тролейбусните линии с №№ 2 (ст.„Берое” – кв.„К.Ганчев”) и 26 (кв.“Железник“– кв.„К.Ганчев”) ще бъдат осигурявани с коли от автобусни превози съгласно утвърдените маршрутни разписания.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн