Вижте най-новите продуктови предложения от “Загорка”

STZAGORA.NET
Водещият пивовар представи на пазара поредните си силни иновации

Мисията на ЗАГОРКА винаги е била да произвежда бира, която българите обичат. Като лидер в индустрията и вдъхновяващ иноватор непрекъснато се стремим да предоставяме на нашите потребители възможности за нови преживявания и вкусове. В тази връзка с удоволствие представяме най-новите си продуктови предложения, които вярваме ще допринесат за успешното развитие на бирената категория на пазара.

Amstel Premium Pilsener

Пивоварната „De Beiersche Bierbrouwerij de Amstel“ отваря врати в Амстердам през далечната 1870г, за да произвежда бира пилзнер по баварски стил. И до ден днешен Amstel Premium Pilsener е ценена като една от най-добрите пилзнер бири, печелеща многобройни признания по време на дегустации.

Времето е тайната съставка в Amstel Premium Pilsener. Времето, което е нужно за да отгледаме златен ечемик, търпеливо да го превърнем в най-добрия малц и да развие хмела богат букет от аромати. Резултатът е пиво, балансирано до съвършенство – освежаващо пивко, с дръзки, но ненатрапчиви нотки на хмел и с ясно изразен характер.

Amstel Premium Pilsener е вече наличен в 0.5л кен и 0.5л стъклена бутилка, а през м.май ще стартират продажбите и на 1л ПЕТ. Достойнствата на Amstel Premium Pilsener ще бъдат акцентирани в мащабна комуникационна кампания.

Stolichno Weiss

Stolichno Weiss е новото попълнение в семейството на специалитетните бири, достойно представяни досега от Stolichno Bock.

Stolichno Weiss е нефилтрирана пшенична бира с топ ферментация, приготвена по традиционна рецепта, датираща от 1475г. Отличителна селекция от пшеничен и ечемичен малц, специален щам пивни дрожди и фин хмел придават на Stolichno Weiss вкус, който не може да се сбърка.

Stolichno Weiss е натурално мътна бира, което означава, че пивните дрожди не са филтрирани след ферментацията. Благодарение на това пивото продължава да развива вкуса и аромата си дори след бутилиране, a наливането му е свързано със специален ритуал.

Stolichno Weiss е налична в 2 опаковки, съобразени с нуждите на пазара: 0.5л стъклена бутилка за еднократна употреба и 20 л кег.

Zagorka Maxх 0,0%

Представяме ви Zagorka Maxx 0,0% безалкохолна, с която всяко време се превръща във Време за нещо специално. В производството на Zagorka Maxx 0,0% са използвани изцяло натурални съставки, без добавки и консерванти. Подходяща е за консумиране по всяко време на деня, във всяка ситуация – вкъщи, след спорт, в разгара на работния ден, докато обядвате или докато шофирате.

Zagorka Maxx 0,0% е за тези, които обичат бира и не искат да правят компромиси с бирения вкус, когато не могат да си позволят да пият алкохолно пиво. За всички тях Zagorka Maxx 0,0% ще бъде едно истинско бирено преживяване. Zagorka Maxx 0,0% е налична в стъклена бутилка от 0.33л, 0.5л и кен от 0.5 л.

Горди сме да инвестираме в развитието на цяла една нова подкатегория на бирения пазар – тази на безалкохолните бири. Zagorka Maxx 0,0% ще бъде подкрепена с мащабна рекламна кампания. Потребителите ще могат да опитат Zagorka Maxx 0,0% чрез семплинги на очаквани и неочаквани места.

Ариана Радлер

Този сезон Ариана Радлер отново ще ви предложи двойно повече свежест – с познатия и обичан вкус на Ариана Радлер Лимон, но и с новия вкус на Ариана Радлер Розов Грейпфрут.

Ариана Радлер Розов Грейпфрут е уникален летен микс от висококачествена бира Ариана и сок от розов грейпфрут. За допълнителна свежест сме добавили и капка лимон! Ариана Радлер не съдържа консерванти и е с алкохолно съдържание от 1,8%.

И двата вкуса на Ариана Радлер се предлагат в опаковки от 0.5л стъклена бутилка, 0.5л кен и 1л ПЕТ.

Тази година за Ариана Радлер е планирана силна силна медийна кампания, включваща и мащабни дегустации в цялата страна и атрактивни активации в точките на продажба.

За ЗАГОРКА:

Пивоварна Загорка е създадена преди повече от 110 г. Още от откриването на „Бирарията“ в Ст. Загора от д-р Кожухаров през 1902 г., пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка в любимата бира на поколения българи. От тогава до днес нашие майстори-пивовари произвеждат висококачествени марки бира, които българите обичат.

През 1994 г. ЗАГОРКА се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN, което позволява през годините в пивоварната да бъдат инвестирани над 125 млн. евро в модернизация и разширяване на производството. Днес пивоварната в Ст. Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа. В компанията са заети над 550 души, които са основният актив и двигател на успеха на ЗАГОРКА. Водена от амбицията си да въвежда вдъхновяващи иновации чрез своето уникално портфолио от марки – Zagorka, Heineken, Ариана, Stolichno, Amstel, Desperados, Kaiser и Starobrno – ЗАГОРКА успява да отговори на взискателните вкусове на своите потребители, предоставяйки им нови изживявания и позитивни моменти.

Като водещ пивовар „Загорка“ АД е ангажирана да развива своя бизнес устойчиво и отговорно, фокусирайки се върху областите, върху които може да повлияе: вода, СО2, устойчиви ресурси и отговорна консумация. ЗАГОРКА винаги е била е неразделна част от местната общност на Ст. Загора и региона, за развитието на които компанията активно допринася през последните 20 години.

Само за периода 2011 – 2013 г. ЗАГОРКА е инвестирала над 250 000 лв. в реализирането на проекти за благоденствието на Старозагорска област. Повече информация за компанията е достъпна на: www.zagorkacompany.bg.
#

социални мрежи

1 коментар on “Вижте най-новите продуктови предложения от “Загорка””

  • Bo_ris wrote on 12 април, 2014, 22:57

    След *** Алексиев бирата вече не е онова което помним.Ако някой и друг все още го помни?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн