Публикуван е подробен график на предстоящите класирания за детските градини

STZAGORA.NET
На вниманието на родителите!

Уважаеми родители,
На сайта за прием и регистрация на заявления https://priem.starazagora.bg/, в частта за постъпване в детски градини и ОДЗ, в раздел „Новини“ е публикуван подробен график на предстоящите класирания през 2014 год. За всяко едно класиране са дадени: дата на обявяване на свободните места, дата на изнасяне на резултатите, срок за записване, срок за постъпване и статуса на електронна система (кога е отворена и кога – затворена).

Ето част от по-важното:

До месец септември ще се проведат 4 (четири) класирания – на 19 май, на 16 юни, на 14 юли и на 11 август.

Класираните деца от 1 група към месец септември, а именно децата, родени през 2011 год. ще постъпят в детската градина/ОДЗ, (в която са класирани и потвърдени в указания за класирането срок) в периода от 01.09 до 30.09. 2014 год.

Класираните деца от 2, 3 и 4 група към месец септември, а именно децата, родени през 2010, 2009, 2008 год., могат да започнат веднага посещаването на детската градина/ ОДЗ, (в която са класирани и потвърдени в указания за класирането срок) или да постъпят в периода от 01.09 до 30.09. 2014 год.

През месец септември няма да има класиране, тъй като до 30 септември ще трябва да постъпят децата, класирани до момента.

След това ще има две класирания – на 13 октомври и на 08 декември.

Информация за постъпването на децата, класирани до месец септември 2014 г.:

ЗАБЕЛЕЖКА: Цялата информация относно електронния прием на децата – ПРАВИЛА и РЪКОВОДСТВА са публикувани на сайта за прием и регистрация на заявления https://priem.starazagora.bg/ в раздели „Нормативна уредба“ и „Начало“.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн