Общинското събрание на ГЕРБ Стара Загора номинира трима за кандидати за евродепутати

STZAGORA.NET
Томислав Дончев, Ангел Филипов и Пламен Русев са тримата номинирани за кандидати за евродепутати по време на общинското събрание на ПП ГЕРБ в Стара Загор, което се проведе на 28 февруари вечерта.

Томислав Дончев е роден през 1973 г. в Габрово.
Бил е кмет на родния си град от 2007 до 2010 г. От март 2010 г. до март 2013 г. е министър по управлението на еврофондовете в правителството на Бойко Борисов.

От месец май 2013 г. досега е народен представител от ГЕРБ в 42-то Народно събрание. Владее английски и руски език.

Ангел Филипов е роден през 1980 г. в Стара Загора. Магистър по „Счетоводство и контрол“ от Техническия университет във Варна. Завършил е и специалност „Френски език и култура” в университета „Пол Валери” в гр. Монтпелие, Франция.

От 2010 г. до момента е ревизор и финансов контрольор към Отдел „Вътрешен Финансов Контрол” в Мини „Марица-изток” ЕАД. През 2011 г. е стажант-асистент в Европейския парламент в Брюксел, в офиса на тогавашния евродепутат от ГЕРБ Илиана Иванова.

Пламен Русев е роден в Стара Загора през 1964 г. Завършил е Техническия университет в София със специалност „Изчислителна техника”, както и „Счетоводство и контрол” в УНСС. Управител на „Фокстон” ЕООД – Ст.Загора, компания занимаваща се с хотелиерство, строителство и реставрация на сгради.
Депутат от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн