Благотворителната кампания на старозагорци за Веси събра 5100 лв.

STZAGORA.NET


Организаторите на благотворителната кампания „ФЕВРУАРИ – месец на Веси” съобщиха резултатите след проведения снощи концерт на Ансамбъл “Загорче” и специалния търг на сувенири. Събраните средства в подкрепа на Веселина Господинова са 5100 лв.

“Нямаме думи от вълнение и емоция след вчерашният невероятен спектакъл на емблемата на Стара Загора, пазителите на българщината – ансамбъл „Загорче“ с художествен ръководител Венелин Кръстев – написа във Фейсбук една от организаторките – Люба Маринова-Петкова. – На сцената на Държавна опера Стара Загора радост ни донесоха и малките светлинки от Детска Градина “Светлина”, подготвени от своите възпитатели.

Благодарим и на водещата Елена Азалова, която спомогна за прекрасната атмосфера!

Благодарим на всички участници в групата “Моята Стара Загора”, на всички дами с големи сърца, изработили уникатите за благотворителния търг и базар за всички, които се включиха във всички събития!

Благодарим на медиите – без вас нямаше да напълним залата и да постигнем тези резултати! Благодарим ви за подкрепата!

Благодарим на ТПП Стара Загора за преведените по сметка 200.00 лв. и на “Тракия кабел” – 300.00 лв. И на всички вас, закупили билети, участвали в събитията и превели пари по сметка!

Благодарим ви, приятели от Сдружение “Самаряни”, за съветите и идеите!

Не на последно място благодарим на доброволците от Мос Стара Загора – деца, бяхте невероятни!

Огромно БЛАГОДАРИМ за съпричастността, за подкрепата, за емоцията и любовта, с която ни заредихте!!!

Организатор на концерта е СНЦ Моята еОбщина, в партньорство с Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

Партньори на концерта беше и Община Стара Загора, която ни позволи да използваме безвъзмездно Държавна опера Стара Загора! Благодарим!

Всички ние доказахме, че можем да работим заедно – граждани, институции и неправителствен сектор, в прекрасен синхронен и с невероятни резултати!”

Още по темата: Включете се в благотворителната кампания за лечението на 16-годишната старозагорка Веси
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн