Областният управител Живка Аладжова разговаря със заместник-министъра на земеделието и храните д-р инж. Валентина Маринова

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова разговаря с заместник-министъра на земеделието и храните д-р инж. Валентина Маринова.
Те обсъдиха възможността за провеждането на работни срещи по места с представители на малкия и среден бизнес, които работят в сектор гори и осъществяват дейности в ресора на Министерството на земеделието и храните, с цел да бъдат полезни на хората.

Областният управител и заместник-министърът разговаряха за това, че заедно с Регионалните дирекции по горите ще продължават да работят за превенция на горските пожари и съвместно ще реализират дейности с цел насочване на вниманието най-вече на подрастващите към опазване и създаване на гори.

Стана дума и за предстоящото стартиране на втория програмен период на Програмата за развитие на селските райони. Програмата дава възможност за развитие на малките населени места и запазването на поминъка на хората.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн