Нова красива изложба живопис предствя старозагорската Арт галерия “Недев”

STZAGORA.NET

Втора поред изложба живопис в рамките на февруари представя старозагорската Арт Галерия НЕДЕВ (на 20 м източно от кръстовището на бул. „Руски“ и ул. „Боруйград“, срещу ресторант „Кастела“). Новите живописни платна на Петя Георгиева са подредени под надслов “Моят свят”. Експозицията бе открита снощи и ще остане в галерията в продължение на един месец – до 17 март.

Талантливата Петя Георгиева е завършила живопис Националната художествена академия. Нейни творби са притежание на частни лица и галерии в Токио, Базел, Претория, Милано, Атина, Виена, както и в България. Участвала е в изложба в Ню Йорк, организирана от представителството на България в ООН, в общи изложби в галерия „Дебют“ към НУИИИ, в посолството на Германия у нас и в Международния търговски център “Интерпред”.

През 2012 г. авторката участва в изложба „Млади таланти“ – галерия „Царска Бистрица“, а минлата година открива своя самостоятелна изложба в частна галерия в София, както и участва в постоянната изложба в галерия „Царска Бистрица“.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн