Старозагорци са най-активни в гласуването за обектите от националната кампания „Място в сърцето“

STZAGORA.NET

Старозагорци са най-активни в подкрепата си за предложените три обекта в кампанията „Място в сърцето“. От старта на кампанията на 14 февруари до момента са гласували 203-ма участници.

Най-много – 139 гласа, е събрал Зоопаркът, следван от Стария чинар с 45, а на трета позиция е Алековият кът на Аязмото с 19 гласа.

До края на месец февруари всеки може да гласува за един от трите обекта в 12-те града, участници в кампанията „Място в сърцето“. Обектът, събрал най-много гласове, ще бъде включен в набирането на средства чрез дарения. Ако искате вашето „място в сърцето“ да спечели и да продължи в следващия етап, можете да го подкрепите на сайта на кампанията.

Проектът, събрал най-много гласове, ще бъде включен в набирането на средства чрез дарения. Инициативата приключва през ноември 2014 г. и цели реставрирането и ремонтирането на символните места в раличните български градове.

Националната кампания „Място в сърцето“ се провежда за пръв път у нас и разчита единствено на гражданската инициативност. За своето място в Стара Загора можете да гласувате тук: http://www.myastovsarceto.bg/index.php?page=cities&id=28
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн