Предстоящо: Благотворителен концерт на ансамбъл „Загорче” в подкрепа на 16-годишната Веси

STZAGORA.NET
Кога: 27.02.2014 г. (четвъртък) от 19.00 ч.
Къде: Държавна опера Стара Загора

Веселина Господинова е на 16 години. Още в кърмаческа възраст е установена хипоплазия на макулата и непълна атрофия на зрителния нерв. Към момента Веси не вижда с лявото око, а с дясното – само от много близко. След проведени лечения в две клиники, зрението на Веси се подобрява от 6% на 30% , като окото продължава да реагира на лечение. За да продължи подобрението и да се стабилизира е нужно провеждането на няколко курса за стимулиране на очния нерв, разходите за всеки от които възлизат на 3000 лв. Сумата е непосилна за семейството, а опитите за помощ от Фонда за лечение в чужбина остават без резултат.

За да подкрепят Веси и нейното семейство, децата от Ансамбъл „Загорче” ще изнесат благотворителен концерт, който ще се проведе на 27.02.2014 г. (четвъртък) от 19.00 ч. в Държавна опера Стара Загора. Входът е с покани на стойност 6 лв. / 20 лв.

По време на концерта във фоайето на Операта ще има и благотворителен базар на ръчно изработени предмети и украшения.

Покани можете да получите в офиса на Обществен дарителски фонд – Стара Загора, ул.„Граф Николай Игнатиев” 14, тел. 042 602 155. От там могат да се получат и предметите, за които се наддава в благотворителния онлайн търг, който се организира от фейсбук групата „Моята Стара Загора” – https://www.facebook.com/events/1461341234080240/?fref=ts

Освен чрез посещение на концерта и участие в търга, можете да подкрепите Веси чрез превод на средства по сметката на ОДФ – Стара Загора.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора
ПИБ – гр.Стара Загора
IBAN: BG29FINV915053BGN0DJ4C
BIC: FINVBGSF
Набирателна с-ка спец.предназначение – в полза на Веселина Георгиева

Организатори на дарителската кампания „ФЕВРУАРИ – Месец на Веси” са:

* СНЦ “Моята еОбщина”
* Ансамбъл „Загорче”
* Обществен дарителски фонд – Стара Загора
* Държавна опера Стара Загора
* С подкрепата на Община Стара Загора
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн