Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не възнамерява да се кандидатира за евродепутат

STZAGORA.NET
В плановете на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров не влиза кандидатирането му за евродепутат. Той съобщи това в отговор на въпрос, зададен му от “Национална бизнес поща” (nbp.bg). Изданието цитира пълният му отговор:

“Никога не съм ламтял за партийни постове, но наистина се радвам, че за втори път бях избран за член на Изпълнителната комисия и то като признание за добре свършена работа, както бе казано и на конгреса. Смятам, че това ми помага и като кмет на общината, защото колкото повече авторитет има един кмет, толкова повече са възможностите му да работи в полза на съгражданите си. Що се отнася до кандидатиране за евродепутат – не, няма да се кандидатирам. В този момент това би било бягство от отговорност. Предстои ни много и сериозна работа по големи проекти и смятам да я свърша. Не обичам да си оставям работата наполовина. За мен е важно да довършвам задачите, с които съм се заел, по най-добрия начин” – завършва кметът.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн