ГЕРБ Стара Загора подари нов телевизор на пенсионерския клуб в село Малко Кадиево

STZAGORA.NET

С домашно приготвена пита, членовете на пенсионерския клуб в село Малко Кадиево, посрещнаха общинския ръководител на ПП ГЕРБ Стара Загора Емил Христов и общинския съветник Иван Велев. Над 70 души ще се възползват от дарението, което направи старозагорската организация на ГЕРБ – чисто нов 32-инчов телевизор Samsung.

В уютната атмосфера на изцяло ремонтирания клуб редовно се събират пенсионерите от село Малко Кадиево, но досега те не са имали възможност да гледат телевизия.

“Благодаря ви искрено – не само за днешния подарък, а и за всяко ваше спазено обещание” – обърна се към гостите кметът на село Малко Кадиево Теньо Тенев (вляво на снимката).

“Има живот в този клуб – това се дължи както на всичките му членове, така и на кмета на селото” – подчерта Емил Христов. Благодарим ви, че сте до нас и ни подкрепяте. Надяваме се от новия телевизор да научавате все добри новини.

Искрени благодарности за подаръка изрази и председателката на пенсионерския клуб в селото Танка Петкова, която побърза да обясни, че дарението е желано и чакано от всички членове, които се събират и в празник, и в делник.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн