Младежкият общински съвет кани на благотворително представление на 14 февруари

STZAGORA.NET
На 14.02.2014 година от 19.00 часа, в Деня на любовта, Младежкият общински съвет в Стара Загора Ви кани на едно по-особено издирване – това на Любовта. Ще станете свидетели на търсенето на момиче и момче, които са твърдо решени да я видят, но тя се е покрила някъде! За сметка на това обаче героите биват спирани или подкрепяни от най-неочаквани места и персонажи, докато не осъзнаят, че…: “Любовта е единствената истинска Свобода, защото издига душата на човека до висоти, които той иначе не би могъл да достигне…” и че за да видиш, трябва първо да си отвориш очите…

Много емоции, настроение и неочаквани обрати са подготвили за вас 16 момичета и момчета от Младежкия общински съвет. Каузата на постановката е благотворителна – със събраните средства ще помогнем на едно прекрасно момиче – Габи, което издирва нещо, което понякога е още по-трудно откриваемо – здравето.

Вход: 2 лв. Преди началото на представлението във връзка с втория етап на Антиспин кампанията от 18.30 до 19.30 часа пред Младежкия дом ще има мобилен кабинет на КАБКИС. Заповядайте!
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн