Задържаха 7 служители на “Вторични суровини” в рудник от “Марица-изток”

STZAGORA.NET
На 21 януари в полицейското управление в Гълъбово е получен сигнал за открити множество гумени обелки от 6 квадрата кабел в помещение на работилница, намираща се на територията на рудник в с. Медникарово. На място е извършен оглед, при който в таванското помещение са открити множество обелки от изолацията на ел. кабел – 6 кв., с обща дължина от 210 м. Открит е и меден проводник от бобина с тегло 19 кг.

По случая е образувано досъдебно производство, а в полицейското управление в Гълъбово за срок до 24 часа са задържани К.Х. на 50 години от Стара Загора, В.В. на 36 години от Раднево, П.Х. на 56 години от Раднево, Д.Ж. на 52 години от Гълъбово, Ж.Д. на 30 години от с. Обручище, Н.Т. на 42 години от Гълъбово и Д.Н. на 53 години от с. Брод, Димитровградско – всички служители в участък „Вторични суровини” на рудника. Работата на по случая продължава.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн