Състезатели от над 80 вида спорт могат да кандидатстват за финансиране до 5000 лв. в програма „Спортни таланти“

STZAGORA.NET
Тази година програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ дава възможност на състезатели от над 80 вида спорт да кандидатстват за финансиране. Програмата се администрира от Фондация “Работилница за граждански инициативи”. http://www.wcif-bg.org/contests.php?page=contests&&id=74&v=6

Тя е насочена към всички индивидуални атлети на възраст между 16 и 25 години, които искат да развиват уменията си и да реализират своя талант. В нея могат да участват и параолимпийци, както и атлети с увредени зрение и/или слух, като и тази година е предвидена специална квота за тях.

Конкурсът ще продължи до 3 февруари 2014 г. Максималната сума, която може да бъде отпусната на всеки спечелил, е в размер до 5000 лева, като е необходимо спортистите да осигурят най-малко 20% съфинансиране на разходите по проекта. Списъкът със спортове, допустими по програмата, наброява над 80.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн