“Труд”: Станишев идва в събота на конференцията на БСП в Стара Загора. Д-р Желев се е дистанцирал от АБВ?

STZAGORA.NET

Сергей Станишев

На 25 януари соцлидерът ще бъде в Бургас. За същия ден са насрочени форумите в още 50 общини. Преди Бургас Станишев ще бъде в Стара Загора, съобщава днес “Труд”. Според вестника бившият кмет на града д-р Евгений Желев, който бе на първата пресконференция на АБВ, вече се е бил дистанцирал от проекта.

Ръководството на БСП стяга и национално съвещание във Велико Търново. На него ще бъдат поканени кметовете от столетницата, но не и Росица Янакиева (Перник) и Людмил Веселинов (Попово), които застанаха зад бившия държавен глава.

Червените общински организации масово демонстрират лоялност към лидера на партията Сергей Станишев, сочи “Труд”. За това свидетелствали провежданите предконгресно общински конференции на БСП.

Според източници от социалистическата партия мощният отлив от АБВ бил истинската причина бившият вътрешен министър Румен Петков да подаде оставка като шеф на областната структура в Плевенско.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн