Мая Манолова: Няма нужда от извънредна конференция на БСП в Стара Загора

STZAGORA.NET
Председателят на ОбС на БСП – Стара Загора Илия Златев е получил писмо от Мая Манолова, председател на Общопартийната контролна комисия, съобщи “Национална бизнас поща” (NBP.bg). Писмото е след извършена проверка по повод подписка на инициативен комитет с искане Общинската конференция на партията да гласува оставка на Илия Златев.

В писмото, подписано от Мая Манолова, се казва: “Свикване на заседание на Общинската конференция на БСП-Стара Загора въз основа на подписката не е необходимо, поради факта, че такава вече е насрочена с решение на Общинския съвет на БСП на 25 януари 2014 г. Проблемите, дали повод за събирането на подписката, могат да се поставят за обсъждане и решаване на предстоящото заседание на конференцията на Общинската организация на БСП-Стара Загора, ако делегатите приемат същите да бъдат включени в дневния ред, определен с решението на НС на БСП от 4 ноември 2013 г.”.

Цитираното решение на НС на БСП предвижда общинските конференции да обсъждат кандидатури за евролистата на партията – въпрос, стигнал точката на кипене след последните действия на Георги-Първановото АБВ за алтернативна лява листа, пише NBP.bg.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн