Камен Донев ще изнесе отново уникалния си нов моноспектакъл в Стара Загора на 28 февруари

STZAGORA.NET

Поради изключително големия интерес и светкавичното изчерпване на билетите за първите две представления през октомври и ноември 2013 г., популярният актьор Камен Донев ще повтори на 28 февруари 2014 г. в Стара Загора своя нов моноспектакъл – „Лекция №2 – За всеобщата просвета” - възгледите на един учител – с песни, танци, импровизации и примери от живота. Представлението ще се състои от 19.00 часа в залата на Операта.

ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 18.00 и 20.00 лева. Ще се продават от 5 февруари (сряда) 2014 г. в БИЛЕТНИЯ ЦЕНТЪР (между Универсалния магазин и Музея на религиите (джамията). Касата работи от 10.00 до 18.30 часа.

ТЕЛЕФОН ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА НА БИЛЕТИ: 0888 468 173 (Виолета Нанева). Билети могат да се заявяват и на следния E-mail: violeta_naneva_sz@abv.bg

ВНИМАНИЕ: РЕЗЕРВИРАНИТЕ БИЛЕТИ СЕ ПАЗЯТ до 16.00 часа на 5 февруари!

(Бел. ред.: Който още не е гледал уникалния спектакъл на Камен Донев и държи да се вреди за представлението, трябва да си резервира билет на посочения телефон или E-mail по възможно най-бързия начин след прочитане на това съобщение, тъй като билетите се изчерпват светкавично. Не може да се разчита да си купите незаявен предварително билет в деня, в който билетите започват да се продават на каса (5 февруари). Гарантиран шанс на опашката за билети в този ден имат само онези, които предварително са ги заявили.)

Снимка - http://m5.netinfo.bg
#

споделяне във facebook

1 коментар on “Камен Донев ще изнесе отново уникалния си нов моноспектакъл в Стара Загора на 28 февруари”

  • Росица Дичева wrote on 5 февруари, 2014, 10:03

    Никой не е длъжен да следи новините по каквито и да е било въпроси в Интернет!!! Щом сте решили да информирате хората  и чрез плакати, поне не ги ЛЪЖЕТЕ!!! Това си е фалшива реклама!!! Какво значи това: в деня обявен за начален за продажба на билети те вече да са резервирани!!!! Това не е честно спрямо останалите, които нямат достъп до интернет и на са се информирали предварително!!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн