Пиян таксиметров шофьор се блъсна в кола, рани клиента си

STZAGORA.NET
На 24 декември около 14:40 ч по ул. „Капитан Петко войвода” в Стара Загора, до блок 23 в посока север-юг се е движил л.а. „Ситроен”, управляван от В.И. на 56 г. от Стара Загора. При завой наляво към паркинга на вход „Изток”, в лентата за насрещно движение на същата улица срещу него в посока юг-север се е движил таксиметров автомобил „Шевролет Матис”, управляван от Е.М. на 52 г. от Стара Загора, който блъска в страничната дясна част Ситроена.

Двамата водачи са тествани за употребата на алкохол. Положителен резултат е отчел дрегерът за пробата на Е.М. – 1,30 промила.

От удара е пострадал возещият се като пътник в таксито на предната дясна седалка 33-годишен мъж от Ахтопол. Той е получил контузия на главата и комоцио, счупване на преден горен зъб и охлузване в областта на лявата китка. Прегледан е в МБАЛ – Стара Загора, откъдето е освободен без опасност за живота.

Водачът на „Шевролет Матис” е настанен в заведението за отрезвяване. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн