“БУЛТЕКС 99″ ЕООД дари обувки на хората от Дома за възрастни в с.Лясково

STZAGORA.NET

Фирма “БУЛТЕКС 99″ ЕООД, която е лидера на пазара за производство и доставка на защитно и работно облекло, направи дарение на живущите в Дома за възрастни с психични разстройства в село Лясково.

Васил Цолев – търговски представител на фирма „Бултекс 99” ЕООД, заедно с представител на Обществения дарителски фонд в Стара Загора, посетиха Лясково, където връчиха дарение от 83 чифта обувки на домуващите. Пристигането на фирмения бус предизвика много вълнения сред обитателите на Дома, които се включиха активно в разтоварване на кутиите с обувки.

„Ние често получаваме дарения, особено по празниците, но обувките винаги са болен проблем затова много се зарадвахме, когато ни се обадиха от Обществения дарителски фонд, за да ни кажат за намерението на фирма „Бултекс 99” да направи това дарение”, сподели Стефан Недялков, директор на Дома, и продължи: „Всяко едно добро рано или късно се връща. Благодаря на всички, които направиха това дарение възможно и им пожелавам светли празници!”

Дарението е осигурено със съдействието на Красимир Янакиев – Регионален мениджър на фирма „Бултекс 99” ЕООД за Югоизточна България.

“БУЛТЕКС 99″ ЕООД е лидер на българския пазар за производство и доставка на защитно и работно облекло, трикотажни изделия, работни обувки и ботуши, ръкавици и лични предпазни средства.
#

социални мрежи

1 коментар on ““БУЛТЕКС 99″ ЕООД дари обувки на хората от Дома за възрастни в с.Лясково”

  • Анонимен wrote on 25 декември, 2013, 11:24

    браво аз си купих обувки от тях


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн