Днес, 21 часа в beroe.bg: първото предаване на beroe.tv “Извън терена #1″

STZAGORA.NET
Тази вечер официалният сайт на „Берое“ и клубната телевизия поставят началото на нещо ново – първото авторско предаване на beroe.tv. То се казва „Извън терена“ и може да бъде гледано онлайн от 21:00 часа на 18.12. в официалния сайт на клуба, когато е премиерата му на живо.

В 30-те минути на предаването ще ви запознаваме с футболситите на „Берое“, но от друга гледна точка. Ще обръщаме внимание на това, с което се занимават в свободното време, ще ви запознаваме с по-интересните детайли от живота им и с личностите, които носят фланелката на любимия отбор.

В първия брой на предаването гост е Давид Каядо, а зрителите ще могат да разберат каква е връзката му с Кристияно Роналдо, един от тримата най-добри футболисти в света в момента, както и какви са Нани и Жоао Мутиньо, с които Каядо е играл в един отбор в „Спортинг“ (Лисабон), ще се запознаят с кулинарните способности на португалското крило на „Берое“, ще разберат в аванс и къде ще е Каядо по празниците и с какво ще изненада децата си.

Гледайте ни от 21:00 часа на 18.12. по beroe.tv в beroe.bg.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн