Живко Тодоров: Аз съм кмет на ГЕРБ и оставам кмет на ГЕРБ

STZAGORA.NET
Не съм имал предварителна и уговорена среща с Николай Бареков, това заяви за Агенция „Фокус” кметът на Община Стара Загора – Живко Тодоров. На излизане от сградата на общината днес, Бареков, с още няколко души, ме срещнаха пред сградата, и ми заяви, че щял да ме подкрепя. Не съм имал уговорена среща с него, нито съм търсил такава. При днешната случайна среща не сме водили политически разговори, нито съм търсил някаква подкрепа от него. Аз съм кмет, избран от листата на ГЕРБ, и оставам кмет от ГЕРБ, който напълно споделя ценностите и приоритетите на партията, каза още Тодоров.
#vvv

социални мрежи

3 коментари on “Живко Тодоров: Аз съм кмет на ГЕРБ и оставам кмет на ГЕРБ”

  • Николай wrote on 15 декември, 2013, 10:25

    Много Ви уважаваме г-н Кмете,но направихте грешка с поставянето на този павилион по  време на празниците.Там  трябваше да бъде коледния базар, а не в градинката. Поправете грешката.Града ще Ви подкрепи.

  • мнение wrote on 15 декември, 2013, 11:09

    Браво! Отговор на доблестен човек!

  • нено wrote on 17 декември, 2013, 14:43

    Няма дасе отървем от мрънкането на Българина. Абе сложен е там павилиона и там ще е, ако го преместят на някои друг няма да му хареса и хаиде пак мести.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн