Деца от цяла България даряват играчки на деца в уникална коледна инициатива – Парк мол Стара Загора, 10-12 декември

STZAGORA.NET

В първа по рода си национална дарителска кампания, деца от цяла България играят онлайн игри и даряват играчки в огромен подарък, за да зарадват свои връстници лишени от родителска грижа. Meжду 10 и 12 декември (вторник-четвъртък) гигантският подарък на Cartoon Network ще посети “Парк-мол Стара Загора” (“Park Mall Stara Zagora”) и ще образова децата, че най-големият подарък е този, който даваш.

За да се повдигне Коледния дух на малчуганите тази година, двуметров подарък обикаля цялата страна под мотото “Най-големият подарък е да даваш” като част от национална кампания за дарение на играчки за деца от домове. Инициативата включва специална онлайн игра, в която децата се забавляват с любимите си герои и печелят точки. Те ще бъдат трансформирани в играчки за забравените деца, предоставени от ArmToys.

Освен че могат да играят онлайн на самия подарък, децата могат индивидуално да дарят своя играчка за техните връстници. За всяко дарение те получават специална значка, която да отбележи, че са направили Коледа по-топла за тези, които имат нужда. Вече над 100 играчки са дарени от децата в Пловдив.

Събраните играчки ще бъдат дарени на деца, лишени от родителска грижа, в домове в съответния град, за да могат тази година всички да усетят по-силно истинския коледен дух.

Cartoon Network кани родителите от Стара Загора да посетят “най-големия подарък” заедно с техните деца и да им покажат, че най-ценното е не да получаваш, а да даваш.

Инициативата си поставя за цел да запознае над 1000 деца със смисъла на даряването.

Огромният подарък тръгна от Пловдив (07.12.2013-09.12.2013) и ще мине през Стара Загора (10.12 – 12.12), Бургас (13–15.12), Варна (18– 20.12) и София (20 декември–6 януари).

Повече за Коледния дух – на http://www.cartoonnetwork.bg/коледендух/
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн