Дарение на клуба на сляпо-глухите в с. Богомилово направи ПП ГЕРБ – Стара Загора

STZAGORA.NET

Дарение от ПП ГЕРБ Стара Загора връчи ръководителят на общинската организация на партията Емил Христов на клуба на сляпо-глухите с председател Ангелина Кръстева. На 9 декември членовете на асоциацията от с. Богомилово получиха индикатори за показване на нивото на течности и напитки, които издават звук и вибрират при напълването на чаша или домакински съд.

“Уредът е изключително необходим във всяко едно домакинство, в което има хора с проблеми като нашите и намира широко приложение в ежедневието ни – подчерта Ангелина Кръстева. – Благодарим на ПП ГЕРБ за отзивчивостта и помощта, която ни се оказва многократно.”

“Във вашата организация има живот и дух – категоричен бе Емил Христов. – Ще продължим да ви помагаме както досега и се надявам всички заедно да посрещнем с оптимизъм 2014 г.”

“Градът се променя с всеки ден към по-добро – каза в отговор Ангелина Кръстева. – Тротоарите с новата настилка в Стара Загора са много подходящи за нас, ходим с лекота и без притеснение по тях. Очакваме с нетърпение и решение на общината за това, да пътуваме с намаление до Стара Загора и обратно. Въпреки градската линия, която използваме, все още не можем да се възползваме от социалната услуга, тъй като адресните ни регистрации са в с. Богомилово.”
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн