НАП-Стара Загора си избра „Служител на годината”

STZAGORA.NET

За десети юбилеен път Национална агенция за приходите проведе конкурс за избор на „Служител на годината”. Обявяването и награждаването на победителите на национално ниво ще се състои днес, 15 ноември, а на 16 ноември е професионалният празник на служителите в данъчната администрация – Свети Матей Митар.

На местно ниво, в Офиса на НАП в Града на липите, служителите също гласуваха и избраха носителя на приза за 2013 г. Пет силни мъжки кандидатури си оспорваха вота. В категория “Контрол”, безапелационна подкрепа получи Динко Иванов. Силна бе номинацията на Станимир Христакиев от “Събиране” и на главния юрисконсулт Тихомир Васев. Категорична подкрепа получи и IT-експертът Сашко Станилов. Но победител стана Добрин Венелинов Добрев от отдел ”Обслужване” (на снимката – вторият отляво), който получи най-много от гласовете на колегите си, подкрепен след доказани професионални качества, търпение и споделен опит.

Достойнство, почтенност и професионализъм са качествата, обединили петимата мъже в една цел – работата в НАП. Отличените в отделните категории получиха сертификат от Директора на Офиса в Стара Загора Георги Йорданов на импровизирано матине, ден преди професионалния празник.

#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн