Пламен Липенски преди мача на “Берое” с “Левски” в събота: „Мотивирани сме за победа“

STZAGORA.NET
Преди двубоя с „Левски“ (София) в събота потърсихме мнението на кондиционния треньор на „Берое“ Пламен Липенски. Вижте какво сподели той специално за клубния сайт:

- Г-н Липенски, в последния кръг „Берое“ победи „Локомотив“ (Пловдив) след страхотна игра, в един от най-добрите мачове в последните години. Това ли е лицето на отбора, което бихте искали да виждате?
- Да, естествено. Много ми хареса и на мен този мач. Цялото треньорско ръководство бихме искали така да виждаме нашия отбор. Да се раздава, естествено ще има и грешки, но когато са по-малко – по-добре.

- Какво е настроението в лагера на „Берое“? Как протичат тренировките?
- Съвсем нормално. След такъв мач и такава хубава и красива победа настроението е приповдигнато и с нетърпение очакваме мача с „Левски“.

- Какви са вашите очаквания за мача?
- От такъв мач всичко може да се очаква, но вярвам искрено да се получи един красив двубой. “Левски“ е един голям дразнител за нас. В последните си три мача имат три победи и са много мотивиран и амбициран отбор. Имат и няколко промени в схемата на игра. Но ние си гледаме нашата работа и желаем не по-малко трите точки от тях.

- Има ли нещо, което да ви притеснява преди двубоя?
- Нищо не ни притеснява. Времето е хубаво. Състезателите са налице. Има голяма мотивация и желание за победа у всички нас.

- Двубоят е в Стара Загора и за мача се очакват повече хора, които да подкрепят отбора. Това в плюс ли е, според вас?
- Винаги, дори не дванайсeти, дори десети и единайсeти играч е нашата публика. Видяхте как на последния мач с „Локомотив“ ни подкрепяха от първата до последната минута. Действително за този двубой очакваме повече публика.

- Има ли някакъв шанс някой от трайно контузените да попадне в групата и въобще какво е тяхното състояние към момента?
- За съжаление не. За този мач отново няма да бъдат готови. Но затова пък сме повече хора и това, което досега са показали техните колеги е, че са достойни и всеки един момент могат да влязат и дадат всичко от себе си за крайната цел.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн