Фирма „Зауба“ отново започва да чисти в Стара Загора

STZAGORA.NET
Със свое решение от 30 октомври 2013 г. Върховният касационен съд отмени определение на Пловдивския апелативен съд, с което бе постановено почистващата фирма “Нелсен Чистота” да продължава да работи в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Това определение на Пловдивския апелативен съд беше обжалвано пред Върховния касационен съд. Договорът на общината с фирмата бе развален в края на май на извънредна сесия на Общинския съвет, заради неизпълнение на клаузи по подписания анекс към договора между двете страни. В последствие община Стара Загора сключи договор с фирмата “Зауба”.

Преди това “Нелсен Чистота” загуби две дела във Върховния административен съд и едно в Комисията за защита на конкуренцията.

По силата на решението на ВКС от 30 октомври, фирма „Зауба“ подновява работата си по събиране на битовите отпадъци и поддържане на чистотата в община Стара Загора.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн