Обявяват конкурс за лого на Центъра за наука, култура и изкуство в Стара Загора

STZAGORA.NET
Центърът за наука, култура и изкуство към Община Стара Загора обяви конкурс за лого.

В конкурса може да участва всеки, който желае да претвори идеята си за емблема на центъра, в който творят и се развиват децата на Стара Загора.

Предложенията за лого се приемат от 01.11.2013 год. до 30.11.2013 год. в Центъра за наука, култура и изкуство на ул. “Захари Княжески” 71, ет.3, и на ел. поща tsnki_sz@abv.bg.

Изпратените предложения ще бъдат разгледани и класирани от комисия, която включва ръководителите на школи в ЦНКИ и представители от общината.

Най-доброто предложение ще бъде отличено с грамота за дарителство и ще получи правото да бъде запазен знак на центъра.

От 1 юли 2013 г. към Общински отрасъл „Образование” в Община Стара Загора започна да функционира Център за наука, култура и изкуство, който обедини извънучилищните звена Младежки дом, Народна астрономическа обсерватория и Общински детски център в единна структура. Предложението на кмета Живко Тодоров беше одобрено от общинските съветници по време на 23-то редовно заседание на Общински съвет Стара Загора от 27.06.2013 г.

Дейностите в центъра са в три направления – Наука, техника и технологии, Изкуство и култура и Гражданско образование. Той работи с деца и ученици на възраст от 6 до 19 години.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн