“Пи Ес Ай“ АД стана официален спонсор на баскетболния “Берое”

STZAGORA.NET
Ръководството на Баскетболен клуб “Берое“ сключи днес договор за спонсорство за настоящия сезон с фирма “Пи Ес Ай“ АД, част от семейството на „Трейс Груп Холд“ АД. В края на миналия състезателен сезон компанията откликна и финансира клуба в тежка ситуация, сега подкрепата за любимия отбор отново е факт.

Ясен Начев, член на УС на БК “Берое”, коментира за клубния сайт:

“Нямам думи да изразя благодарността си към ръководство на „Пи Ес Ай“ АД за протегната ръка. Естеството на договора ни е такъв, че с него няма да си решим всички проблеми които имаме, но в това тежко време е неоценимо да имаш стабилни организации зад гърба си и въобще хора, на които да разчиташ. Дълбоко съм убеден, че хората, работещи в клуба, ще оценят жеста и ще работят още по-амбициозно за постигане на набелязаните цели. Нашият основен приоритет, не само през тази година, ще бъде да изградим действаща школа при подрастващите и съответно да развиваме млади и талантливи български баскетболисти до ниво, което ще им даде възможност да играят роля в нашия шампионат.”

От своя страна изпълнитеният директор на “Пи Ес Ай“ АД – Латьо Латев, също коментира:

“Трейс Груп Холд“ е социално отговорна компания, която подкрепя обществено полезни и значими каузи. Баскетболът е академичен спорт, в който освен емоции има и много интелигентност. Мислейки за децата на Стара Загора и младите баскетболисти от мъжкия отбор, приехме да инвестираме в здраве и младост, и да бъдем част от дългосрочната програма на БК “Берое“.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн