Кино Арена започна излъчване на постановки от Кралската опера в Лондон

STZAGORA.NET
Най-добрите постановки от Royal Opera House в Лондон могат да бъдат преживени вече и на голям екран само в кино Арена. В края на месец октомври кино Арена започва излъчване на КИНО СЕЗОН 2013/14 от Кралската опера, който включва 5 опери и 5 балета с участието на най-известните изпълнители в жанра. Всяко едно от представленията пристига в кината Арена само няколко седмици след премиерата му в Лондон.

Всички постановки от Сезона се излъчват в премиум залите на кино Арена Младост и кино Арена Запад в София, кино Арена Гранд Мол Варна, както и в кината Арена в градовете Стара Загора, Пловдив, Велико Търново, Плевен и Смолян.

България е една от 20-те страни, в които кината показват КИНО СЕЗОН 2013/14 от Кралската опера, като по този начин зрители от всякакви възрасти имат възможност в избрани зали да се насладят на любими класически произведения и да получат усещането, че са на сцената при самите изпълнители.

Заснемането на сезона се извършва с последна дума на HD техниката, като осем камери показват всички костюми, грим, декори и изпълнения в техните детайли, а съраунд саундът е с изключително качество. Всяка заснета постановка съдържа кадри зад кулисите, които показват вълнуващи моменти от самата подготовка.

#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн