10 фирми обявиха 34 работни места на специализирана трудова борса за младежи в Стара Загора

STZAGORA.NET
В Център „Работа” на Дирекция “Бюро по труда” в Стара Загора днес се проведе специализирана трудова борса за младежи, организирана от Агенция по заетостта – София, чрез териториалното й поделение.

На борсата присъстваха 10 фирми, които обявиха 34 работни места.

Незабавно се търсят продавачи разносна търговия, експерт търговия с немски език, специалист маркетинг, монтажници на алуминиева дограма, работници в шивашко производство – гладач, крояч, окачествител, опаковач и експерт маркетинг с отличен английски език.

Като работодател присъстваха и представители на Министерството на отбраната. Те обявиха 50 активни работни места за военнослужещи и резервисти, които също предизвикаха интерес сред търсещите работа.

Работодателите можеха да избират между 105 търсещи работа младежи, които притежават различни специалности и умения и присъстваха на борсата.

С всички фирми предстоят следващи срещи с цел приемане на заявки за позициите, за които не са срещнали подходящи кандидaти.

Борсата е третата специализирана трудова борса, проведена в град Стара Загора и втората, посветена на младежи през 2013 г.
#gerb

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн