Европа Директно – Стара Загора организира в сряда Европейска седмица на мобилността

STZAGORA.NET
Европа Директно – Стара Загора организира на 25.09.2013 г. традиционно отбелязване на тази паневропейска инициатива. Събитието се провежда в партньорство с Центъра за наука, изкуство и култура – Младежки дейности към Община Стара Загора, Младежкия общински съвет и ОДМВР Стара Загора, сектор „Пътна полиция”.

Тази година Европейската седмица на мобилността в Стара Загора ще бъде отбелязана със състезание с велосипеди за деца от IV-VI клас от училищата в града. Състезанието ще протече в два етапа – теоретичен тест за правилата на движение и изпитание на състезателно трасе. За победителите има предвидени специални награди, а всеки участник ще получи материали от Европа Директно – Стара Загора.

Събитието ще се проведе на бул. „Цар Симеон Велики” в пространството между ул. „Кольо Ганчев” и ул. „Петър Парчевич” на 25.09.2013г. между 15:30 и 18:30 часа.

Всички деца от IV, V и VI клас могат да се включат в надпреварата. Единственото условие е да бъдат със своя велосипед и добро настроение.

За контакт:
Константин Стоянов
Координатор Информационен център „Европа директно”
042 605 007
0879 021 997
#

бутон за споделяне

1 коментар on “Европа Директно – Стара Загора организира в сряда Европейска седмица на мобилността”

  • baikobaev wrote on 25 септември, 2013, 6:48

    Център за наука…. и ….велосипеди!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн