Дима Динкова бе избрана в националното ръководство на “Движение България на гражданите”

STZAGORA.NET

Дима Динкова

Председателят на общинската организация на „Движение България на гражданите” в Стара Загора Дима Динкова беше избрана за член на Националния съвет на партията. Второто Национално събрание на “Движение България на гражданите” избра новия Национален съвет от 39 души.

Дима Динкова е завършила френска филология. Акредитиран преводач. Изпълнителен директор е на Българо-френско дружество. Удостоена е от Франция с ордена на Академичните палми за заслуги към френската култура.

На Второто Национално заседание на партията Меглена Кунева беше единодушно преизбрана за председател на “Движение България на гражданите”. Обсъжданията на промените в устава продължиха няколко часа. Голяма дискусия породи въпросът дали областните координатори да се определят от Националния съвет, както досега, или да се избират от областни събрания. В крайна сметка надделя разбирането областните координатори да се избират при ясни условия, които ще бъдат определени в близките седмици. Останалите предложения бяха гласувани анблок, като получиха подкрепата на 688 делегати.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн