Агенцията за регионално икономическо развитие в Стара Загора ще проведе международна конференция

STZAGORA.NET
На 19.09.2013 г. (четвъртък) Агенцията за регионално икономическо развитие в Стара Загора (АРИР) ще проведе заключителна международна конференция на проекта SESP (Обучение по стратегическо планиране за социални предприемачи). В него АРИР е водеща организация и участва съвместно с 6 европейски партньори от 5 държави, членуващи в Европейския съюз. Проектът се осъществява с финансовата помощ на Европейската комисия в рамките на програма «Леонардо да Винчи».

Екипът на АРИР – Стара Загора организира проявата в Конферентната зала на Регионална библиотека «Захарий Княжески» Стара Загора.

Проектът SESP допринася за развитието на социалното предприемачество в целия ЕС чрез трансфер на иновационни продукти и процеси, както и обмяна на добри практики. По време на конференцията ще бъдат демонстрирани пилотни иновативни инструменти за обучение, насочени към социалните предприятия. В допълнение ще бъдат споделени работещи модели на социално предприемачество от различни страни-членки на Европейския съюз, включително и България.

Представителите на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси относно работата на АРИР – Стара Загора, както и да се обърнат към участниците в заключителната конференция на проекта SESP по време на пресконференцията, която ще се състои между 9:30 и 10:00 часа, преди началото на сутрешния панел.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн