Стара Загора завършва европейската обиколка на Купата на UEFA Champions League на 23 октомври

STZAGORA.NET

Само след месец най-ценният европейски футболен трофей – Купата на UEFA Champions League – идва в България. Стара Загора е един от четирите града в страната, където събитието ще донесе близки срещи с Купата и много емоции на футболните фенове.

Специален двуетажен автобус с Купата ще мине през цялата страна и ще спре в София, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора.

Освен самия трофей, европейската обиколка на Купата ще донесе на феновете и богата изложба от футболни сувенири и много интерактивни игри. Събитието се организира от UEFA Champions League и една от най-големите европейски банкови групи УниКредит.

Качена на атрактивен двуетажен автобус (от типа дабъл декър – като този на снимката), Купата ще започне своята обиколка от Берлин на 20 септември. След това ще премине през Унгария, Румъния, Босна и Херцеговина. България спечели престижната роля да организира финала на европейската обиколка тази година.

В страната Купата ще влезе през ГКПП Калотина на 18 октомври, а в Стара Загора ще пристигне на 23 октомври в 12:00 ч. на площада пред общината, където ще остане до 18:00 ч. Всички посетители ще могат да видят отблизо и да се снимат с оригиналната Купа на УЕФА Шампионска лига, която ще бъде връчена на отбора победител в Лисабон през 2014 година.

Много приятни емоции и награди очакват всички, които посетят някое от събитията в тези четири града. Навсякъде Купата ще бъде придружавана от известни български и чуждестранни футболни легенди, които ще участват в събитията с феновете.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн