На 22 септември Стара Загора ще отбележи 105 години от обявяване на Независимостта на България

STZAGORA.NET

С тържествен ритуал с поднасяне на венци и цветя Община Стара Загора ще отбележи 105 години от обявяване на Независимостта на България. Той ще започне в неделя, 22 септември, от 10.30 ч. пред Паметника на загиналите във войните старозагорци в парк „Ал. Стамболийски”.

Шестият ежегоден Младежки фестивал на изкуствата “Различният поглед”, който се открива на 20 септември (петък) на Летния театър, ще продължи в неделя с изложения, уъркшопове, изложба и дефиле на костюми от рециклирани материали, Представяния на Водна кула Арт фест, представяне на селекция от наградени филми от Международния фестивал на анимационните филми, Варна, 11–16 септември 2013 г. Етно-група номер 1 в България – „БУЛГАРА“ – ще закрие фестивала.

Ежегодният младежки фестивал на изкуствата се осъществява благодарение на доброволното включване на голям кръг хора и неправителствени организации, с подкрепата на Община Стара Загора.
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн