Националният съвет на “Движение България на гражданите” заседава днес в Стара Загора

STZAGORA.NET
Днес, 31 август (събота), в Стара Загора се провежда разширено заседание на Националния съвет на “Движение България на гражданите”. Негова основна цел е подготовката на Второто националното събрание, което пък е насрочено за 21 септември.

В разширеното заседание освен членовете на съвета вземат участие областните координатори и общинските и районни председатели – общо над 300 човека. Към момента „Движение България на гражданите“ има изградени 253 от 294 общински и районни структури в цялата страна. За голяма част от общинските ръководства това ще бъде първото им участие в такова заседание, след като бяха избрани от местните партийни активи на отчетно-изборни събрания, проведени през последните месеци.

На срещата ще бъдат обсъдени промените в устава на партията, които ще се дискутират и гласуват на Националното събрание през септември. Друг акцент на сбирката ще бъде и политическото позициониране на “Движение България на гражданите” с оглед продължаващите протести срещу правителството и изработването на общите политики на Реформаторския блок.

Предвидена е пресконференция за медиите от 14:00 в конферентната зала на хотел “Мериан палас” в Стара Загора.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн