Трето автомобилно изложение и ретро автомобили в Park Mall

STZAGORA.NET

За трети пореден път Park Mall Стара Загора ще бъде домакин на автомобилно изложение, в което местните автодилъри ще преставят новите модели в портфолиото си. Тази година изложението ще се проведе в периода 12-22 септември. Освен, че ще могат да се запознаят с характеристиките на автомобилите, посетителите ще имат възможност да изпробват лично някои от изложените експонати в специалната зона за тест драйв.

Очаква се броят на автомобилите в изложбената зона и в тест драйв секцията да надхвърли 40. Сред участниците в третото издание на автосалона са дилърствата, представляващи VW, Audi, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Lexus, Renault, Dacia, Hyundai и др. На място ще бъдат презентирани и условията за сключване на лизингови договори. Преди началото на автоизложението за два дни в търговския център ще бъдат позиционирани ретро автомобили- на 10-ти и 11-ти септември, представени от старозагорския автомобилен ретро клуб . Там любителите на класическите модели ще могат да видят част от експонатите, притежание на членовете на клуба.

В допълнение към емоцията от автомобилите, клиентите ще се зарадват и на томболата, предвидена от организаторите- всеки, пазарувал в периода на изложението на минимална стойност от 20лв. ще получи от Инфодеск талон за участие в играта, в която големите награди са 1 година безплатно ползване на автомивка /24 измивания в рамките на годината/, предоставено от автомивка „Доктора”, зимни гуми на стойност 400лв., осигурени от фирма „Медина Мед”, както и акумулатор- подарък от автоцентър „Корсика”.

На 19-ти септември специални гости на автоизложението ще бъдат претендентките за титлата ‘Мис Стара Загора- област’. Те ще разгледат експонатите, преди да премерят сили в конкурса на следващия ден. Изложението ще бъде отворено за посетители с работното време на Park Mall, а входът, както всяка година, е свободен.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн