Бойко Борисов ще посети в четвъртък манастира “Златна ливада” и новостроящ се храм в Стара Загора

STZAGORA.NET
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще посети в четвъртък, 29 август, Стара Загора и региона, съобщиха от пресцентъра на партията.

В 11:00 ч. Борисов ще разгледа най-стария манастир в Европа „Св. Атанасий” до село Златна ливада, Община Чирпан. Председателят на ПП ГЕРБ ще връчи свидетелството за дарение за 25 000 лв., необходими за спешни ремонтни дейности на манастира.

В 12:00 Бойко Борисов ще пристигне на строежа на новия старозагорски храм „Св. Игнатий Старозагорски” в квартал „Самара”. За завършването на църквата Борисов ще връчи свидетелство за дарение от ПП ГЕРБ за 50 000 лв. и ще се срещне с членове и симпатизанти на партията.

От 12:30 ч. председателят на ПП ГЕРБ ще посети новостроящата се многофункционална спортна зала в двора на СОУ „Иван Вазов” в Стара Загора, която ще бъде открита официално за 15 септември. По време на правителството на ГЕРБ за нея бяха осигурени 1,1 млн. лв. от републиканския бюджет.
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн