Прехвърлят временно движението по южното платно в източната част на бул.”Цар Симеон Велики”

STZAGORA.NET
Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и извършване на ремонт и рехабилитация на бул. „Цар Симеон Велики” и постъпило положително становище с рег. № 52414/01.08.2013 г. от Началник сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Стара Загора за временна организация и безопасност на движението по бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен” се въвежда временна организация на движението в северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”.

Ремонтът ще започне на 20.08.2013 г. (вторник) и ще завърши на 16.09.2013 г. За целта е необходимо в гореописания участък да се спре движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка.

Движението на пътните превозни средства ще се осъществява двупосочно в южното платно за движение. За идващи от бул. “Никола Петков”, движещи се посока запад по бул. „Цар Симеон Велики”, движението ще се осъществява както следва: дясно при пътното ухо за промяна нивата на пътищата – северното платно на бул. „Цар Симеон Велики” – бул. „Крайречен” – северна активна лента за движение на южното платно на бул. „Цар Симеон Велики”.

Водачите на МПС –та трябва да се съобразяват с подменените пътни знаци. 
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн