Кола с две деца се блъсна в камион в Хаинбоаз, четиримата пътници са ранени

STZAGORA.NET
Около 06.30 ч тази сутрин по път II–55 от Велико Търново към Гурково в посока север-юг се е движил лек автомобил „Фолксваген Венто”, управляван от В.С. на 55 години от Свищов. На около километър и половина след с. Пчелиново В.С. предприема изпреварване, но не успява да се прибере навреме в лентата си, губи контрол над автомобила и се удря странично в движещия се насреща ТИР „Волво”, управляван от М.С. на 54 години от с. Мокрен, Котелско.

В резултат на удара возещите се в лекия автомобил М.С. на 49 години от Свищов е получила фрактура на носа, дясна очна орбита, комоцио и натъртвания на гръден кош, С.И. на 30 години е получила фрактура на дясно бедро и ръка, комоцио и натъртване на гръдния кош.

Пътуващото в колата 11-годишно момиче е получило контузия на главата, а нейното братче на 6 години е с контузия на дясната ръка. 49-годишната М.С. е настанена за лечение МБАЛ – Стара Загора с опасност за живота. Тестовете за употребата на алкохол и на двамата водачи са отрицатели, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.
(Снимката е илюстративна)
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн