Над 500 работници и служители на ВиК в Старозагорска област бранят с подписка управителя си инж.Румен Райков

STZAGORA.NET
Подписка от десетки страници, в която над 500 до момента служители на областното управление на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД в Стара Загора застават твърдо зад дългогодишния си управител инж.Румен Райков, нарочен за смяна от МРРБ, бе изпратена до министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева, с копие до Сергей Станишев и редакциите “Новини” на Нова телевизия и Би Ти Ви.

“Колективът изразява своята безрезервна подкрепа за управителя инж.Румен Райков, се казва в документа. – Румен Райков е управител в дружеството от месец февруари 2006 г. Той се доказа като един от най-добрите специалисти в сектора “ВиК”. В резултат на неговото професионално ръководство жителите на Стара Загора забравиха завинаги тежкия воден режим, на който бяха подложени повече от 20 години. Румен Райков през цялото време е работил като добър стопанин в търговското дружество за повишаване ефективността от работата, за понижаване на работата, принципен, диалогичен с колегите и обществеността.

Изразяваме категоричното си възмущение и несъгласие с предприетите действия за смяна на инж.Румен Райков като управител. Считаме, че Вашето решение е крайно неудачно и безпринципно.

Работниците и служителите на “ВиК” Стара Загора настояваме да преразгледате решението си. Заставаме в подкрепа на управителя инж.Румен Райков и обявяваме готовност за СТАЧНИ ДЕЙСТВИЯ в съответствие със закона.

Следват подписите на над 500 работници и служители, подкрепящи инж.Румен Райков. В момента продължават да пристигат нови подписи от поделенията на държавното предприятие в Старозагорска област, и бройт на участниците в подписката расте.
___________
Коментар по темата – тук.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн