Пощенска банка инсталира първия банкомат със сензорен екран

STZAGORA.NET
Клиентът има възможност само с допир до екрана да извършва разнообразни трансакции
Новият банкомат със сензорен екран (touch screen), който Пощенска банка (www.postbank.bg) инсталира в Сити Център София преди няколко дни, гарантира на клиентите дори още по-голяма сигурност и удобство. С представянето на тази нова за българския пазар технология Банката отново се нарежда сред пионерите във финансовия сектор по отношение на иновациите в услуга на потребителите.

Под мотото „Докосни ме“ банкоматите със сензорен екран на Пощенска банка се отличават с изцяло нов за България интуитивен потребителски дизайн. Клиентът има възможност само с допир до екрана да извършва разнообразни трансакции – теглене, достъп до финансова информация по сметки, прехвърляне между лични сметки в Пощенска банка, плащания на битови сметки, зареждане на предплатени карти към мобилни оператори, погасяване на вноски по кредитна карта, издадена от Банката, и други.

Съвсем скоро в по-големите търговски центрове на столицата предстои да бъдат инсталирани още четири банкомата със сензорен екран на Пощенска банка.

Като част от усилията да осигури на клиентите си удобно, лесно и бързо за ползване банкиране, в началото на годината Пощенска банка въведе изцяло нов потребителски интерфейс на всички свои банкомати.

Повече информация можете да получите в най-близкия клон на Пощенска банка или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0700 18 555 и онлайн на адрес www.postbank.bg.
#

социално споделяне

1 коментар on “Пощенска банка инсталира първия банкомат със сензорен екран”

  • Светозар wrote on 16 юли, 2013, 14:58

    Чудо голямо!
    УниКредит от кога имат монтиран такъв и то в Стара Загора на бул. Ц.С.Велики.
    Единствената услуга, която ползвам от Пощенска е кредитната карта AmEx и то защото само те я предлагат в България. Като монтират такъв банкомат и в Стара Загора, тогава ги хвалете.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн