Информационен ден и интервюта за работа в Германия – Стара Загора, 5 юли

STZAGORA.NET
В началото на месец юли в три града в Южна България се провеждат информационни дни и интервюта за работа в Германия. В Стара Загора датата е 5 юли, а мястото – в сградата на МТСП, ул. “Стефан Караджа” 8, от 9.00 часа.

Търсят се специалисти в следните области:

1. Хотелиерство и ресторантьорство (готвачи, келнери, рецепционисти, служители в ресторанти за бързо хранене). За тези позиции се изискват опит и добри познания по немски език.
2. Инженери (машинни и електроинженери; инженери в областта на управление на отпадъците; инженери по логистика и поддръжка; CAD-инженери). За тези позиции се изисква завършено образование.
3. Технически специлисти (специалисти по електроника и мехатроника; хладилни и отоплителни техници; ВиК специалисти) За да кандидатствате, трябва да имате завършено образование.
4. IT специалисти (софтуерни разработчици и инженери; био и геоинформатици; консултанти и администратори на ERP системи)

Кандидатите се допускат до интервю само ако са изпратили автобиография в EUROPASS формат на немски език на адрес S.Miltenova@az.government.bg

За по-добра организация всеки кандидат получава индивидуална информация за мястото и часа на интервютата след изпращане на документите си на посочения адрес.

#gerb

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн