Кметът на Стара Загора Живко Тодоров официално откри регионалния полуфинал от турнира “Kaменица Фен Купа”

STZAGORA.NET


Кметът на Стара Загора Живко Тодоров официално откри регионалния полуфинал на турнира Kaменица Фен Купа, който гостува през уикенда в Стара Загора – градът на ПФК „Берое“, носител на Купата на България за 2013-та година.

Той беше в компанията на футболни знаменитости от Града на липите, между които легендарният №1 голмайстор на „Берое“ – Петко Петков, националният шампион-лекоатлет Милен Пасков и представители на общината. „Обичам футбола, това е любимият ми спорт и като участник, и като зрител, а турнирите на Kaменица са традиционно силни“, сподели кметът и изрази своята надежда шампионът в турнира тази година да бъде старозагорски тим.

Футболната сага на стадион „Берое“ стартира с блестящ демомач между отбора на Община Стара Загора, предвождан от кмета Живко Тодоров, и сборния тим на ветераните от „Берое”, оглавяван от Христо Белчев от областния съвет на БФС. Още в първите минути общинарите откриха резултата, което незабавно мобилизира ветераните да изравнят в 8-та минута. Въпреки жегата, резултатът остана равен до края на редовното полувреме. След майсторски дузпи мача взе отборът на ветераните.

След зрелищното дерби двубоите на комплекс „Берое“ продължиха с пълна сила. От общо 132 отбора участници, след квалификациите останаха 32 тима, които мериха сили на стадион „Берое“.

#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн