Неправоспособен мотопедист загина в катастрофа край Опан

STZAGORA.NET
Неправоспособен мотопедист е загинал при катастрофа в района на с.Опан, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Вчера около 01.00 ч. по път 50303, км.5+200, с.Опан-с. Тракия, в посока запад се е движел нерегистриран мотопед „Симсон”, управляван от неправоспособния Я.К. на 31 години от с.Ягода.

Поради движение с несъобразена скорост водачът е изгубил контрол над мотопеда и се е блъснал в мантинелата вляво по посоката си на движение. Вследствие на удара Я.К. загива на място. Образувано е досъдебно производство.

Други ПТП в региона:

На 27.06.2013 г. в 08.40 ч. по автомагистрала „Тракия” в посока Пловдив-Стара Загора се е движел лек автомобил “Рено”, управляван от Е.Т. на 27 г. от София. Поради движение с несъобразено скорост на км.175+500 водачът губи управление и автомобилът се преобръща в крайпътна канавка. Образувано е досъдебно производство.

На 27.06.2013 г. около 16.30 ч. по АМ „Тракия” в посока запад-изток се е движел лек автомобил „Мицубиши Паджеро”, управляван от Г.Я. на 37 г. от Бургас. На км.194+500 водача губи контрол над автомобила и се блъска в аварирал товарен автомобил ”Скания” в аварийната лента, след което продължава движението си напред и блъска водача на товарния автомобил В.И. на 24 г. от гр.Русе. В.И. е прегледан и освободен без опасност за живота.

На 27.06.2013 г. около 17.00 ч. в Ст.Загора по ул.”Вихрен” в посока запад се е движел нерегистриран мотоциклет. Неправоспособният и непълнолетен водач от Стара Загора губи управлението, като се преобръща на пътя и получава охлузвания. Возещото се на мотоциклета малолетно лице от Габрово също получава охлузни рани. Двамата са прегледани и освободени без опасност за живота.

На 27.06.2013 г., в 15.20 ч. в Стара Загора се е движел мотоциклет „Хонда”, управляван от С.Г. на 30 г. Водачът губи контрол над мотоциклета и пада на платното за движение. Вследствие на падането С.Г. получава охлузни рани. Прегледан е и е освободен без опасност за живота.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн